AMASYA ÜLKÜ OCAKLARI, "TÜRK GENÇLİĞİ BÜYÜK KURULTAYI"NA KATILDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

23 Nisan 2024 - 11:31

AMASYA ÜLKÜ OCAKLARI, “TÜRK GENÇLİĞİ BÜYÜK KURULTAYI”NA KATILDI

AMASYA ÜLKÜ OCAKLARI, “TÜRK GENÇLİĞİ BÜYÜK KURULTAYI”NA KATILDI
Son Güncelleme :

11 Ekim 2021 - 11:49

166 views

Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Akpınar, “Türkiye ne Amerikanlaşacak, ne batılılaşacaktır. O, sadece özleşecektir” sözü Türk Gençliğine adeta kılavuzdur” dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımları ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen “Türk Gençliği Büyük Kurultayı”na Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Akpınar ve yönetimi de katıldı.

‘HAİN EMELLERİN KÖKÜNÜ KAZIYACAK’
Türk gençliğinin istikbalin meşalesi olduğunu söyleyen Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Akpınar konuşmasında şunları kaydetti;
“Teşkilatlarımızın özverili çalışmaları ve bizleri hiç yalnız bırakmayan kıymetli Ülküdaşlarımızın destekleri ile Türk Gençliği Büyük Kurultayına Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı olarak coşkuyla katılım sağladık. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in “Şuur, ufuk ve milli gurur sahibi Türk gençliği istikbalin meşalesidir. Bu meşale sönmeyecektir. Sizler cumhuriyetin 100. yıl dönümünün kutup başlarısınız. Hayalleri gerçeğe dönüştürecek potansiyel güçsünüz. Hain emellerin kökünü kazıyacak ümitsiniz.” sözleri bizlere azim, güç ve kırılmaz, sarsılmaz bir heyecan katmış, geleceğimize ışık tutmuştur. Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın bugün bizlere hatırlattığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye hiçbir milleti taklit etmeyecektir. Türkiye ne Amerikanlaşacak, ne batılılaşacaktır. O, sadece özleşecektir” sözü Türk Gençliğine adeta kılavuzdur. Ve bizler de hiçbir anımızı boşa geçirmeyecek özlem ve hasretle her anımız da yaşadığımız o kutsal yurdu kuracağız. Özleşeceğiz, büyüyeceğiz ve Allah’ın izniyle Turan’ı kuracağız. Cenab-ı Allah’tan temennimiz de muradımız da budur” diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version