AMASYA TSO MECLİS TOPLANTISINI YAPTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 13:10

AMASYA TSO MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

AMASYA TSO MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2020 - 11:53

333 views

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), meclis toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında video konferans şeklinde gerçekleştirildi.
Meclis üyelerinin Koronovirüs kapsamında sektörde yaşanan sorun ve çözüm önerilerinin dile getirildiği toplantıda, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, odanın süreçte yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. “Video konferans yöntemi ile gerçekleştirdiğimiz meclis toplantımıza katılımınız dolayısı ile hepinize teşekkür ederim” sözleri ile konuşmasına başlayan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, “zorlu süreçler yaşıyoruz Kovid-19 ismi ile adlandırılan pandemi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun şekilde tedbirlerin alınmasına sebep oldu. Virüsün ilk çıktığı ve ülkemizde görülmeye başladığı günden bugüne iş dünyamızda çalışma sistemleri aksamaya başladı sorunlar ortaya çıktı”dedi.
Başkan Kırlangıç, Meclis üyelerinin talep ve beklentilerini dinledi. Nefes Kredisi hakkında bilgiler verdi. Kırlangıç, “Sektörlerin beklentilerini yeniden ele aldık. Krizin etkilemediği hiçbir sektör yok. Bu nedenle tüm sektörlerimizin mücbir sebep kapsamına alınmasını istiyoruz. Firmalarımızdan gelen talepleri, sorunları ve önerileri hızla TOBB’a ve ilgili bakanlıklarımıza sunuyoruz. Değerli Meclis Üyeleri, Koronavirüs salgınının en kısa zamanda sona ermesini temenni ediyor, bu güçlüklerin üstesinden el birliği ile geleceğimizi bir kez daha yineliyor, sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version