Amasya Torumtay Mesleki Teknik Anadolu lisesi 6 şubatı unutmadı! - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 03:59

Amasya Torumtay Mesleki Teknik Anadolu lisesi 6 şubatı unutmadı!

Amasya Torumtay Mesleki Teknik Anadolu lisesi 6 şubatı unutmadı!
Son Güncelleme :

06 Şubat 2024 - 17:14

135 views

Amasya Torumtay Mesleki Teknik Anadolu lisesi TAM BUNDAN 1 YIL ÖNCE 6 ŞUBAT 2023 DE YAŞANAN 11 İLİMİZİ ETKİLEYEN VE SAYISIZ CAN KAYBI OLAN DEPREMİ UNUTMADI VE BÜGÜN 6 ŞUBAT 2024 DE OKUL BAHÇESİNDE TOPLANARAK ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

OKUL MÜDÜRÜ MÜRSEL TOPSAKAL:

Bugün burada, tam bir yıl önce yaşadığımız acı deprem felaketi sonrasında hayatını kaybedenleri anmak için bir araya geldik. 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizi derinden sarsan depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı saygıyla anmak ve onların hatırasını yaşatmak için buradayız.

Amasya Torumtay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, geçen yıl yaşadığımız acı olayın yıl dönümünde bir araya gelerek saygı duruşunda bulunmak istedik. Bu vesileyle, hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmak ve onların ailelerine destek olmak istiyoruz.

Saygı duruşunda bulunarak, kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor ve onların ailelerine başsağlığı diliyoruz. Geçen yıl yaşanan bu acı olayı unutmamak ve gelecek nesillere aktarmak önemlidir. Bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması için hepimizin daha dikkatli ve hazırlıklı olması gerekmektedir.

İFADELERİNİ KULLANDI

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.