- Amasya Gazetesi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:11

AMASYA TİCARET VE SANAYİ ODASI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI’NI GERÇEKLEŞTİRDİ

AMASYA TİCARET VE SANAYİ ODASI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI’NI GERÇEKLEŞTİRDİ
Son Güncelleme :

18 Kasım 2019 - 10:25

141 views

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclisi olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Amasya TSO Meclis Başkanı H. Hasan Ergen’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Kırlangıç ‘da hazır bulundu.
Başkan Kırlangıç konuşmasında; “30 Eylül 2019 Pazartesi günü İlimizde gerçekleştirdiğimiz
Geleceğin Gücü Girişimciler (G3) Forumu’na kendi alanında en iyi olan duayen girişimci ve yatırımcılarımızı ağırlamaktan, onları girişimci adaylarımızla bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduk. Burada bulunan gençlerimizden bir tanesi bile bu atmosferden ilham alarak girişimciliğe adım atarsa şahsım adına çok doğru bir iş yapmış olmanın mutluluğunu yaşayacağım” dedi.ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, geçtiğimiz ay Antalya’da gerçekleştirilen YÖREX fuarı hakkında da Meclis üyelerini bilgilendirdi.
Başkan Kırlangıç, “Bu yıl 10. kez düzenlenen Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında odamızın açmış olduğu stant büyük ilgi gördü.
Şehrimizin yöresel ürünlerini misafirlere ikram ederek, fuar’ın son gününe kadar tanıtımını yaptık. TOBB Başkanımız Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu misafir ettik. Bizler kimsenin söylentilerine kulak vermeden işimize bakıyor, Amasya için çalışıp memleketimizi daha ileriye götürmek için çaba gösteriyoruz”
diye konuştu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version