BAKAN PAKDEMİRLİ TAŞOVA MİTİNGİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:06

BAKAN PAKDEMİRLİ TAŞOVA MİTİNGİ

BAKAN PAKDEMİRLİ TAŞOVA MİTİNGİ
Son Güncelleme :

26 Mart 2019 - 10:40

213 views

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim Bürosu önünde miting gerçekleştirdi.
Mitingde konuşan Pakdemirli: ’24 Haziran da sizden bir vize aldık bu vizenin adı Recep Tayyip Erdoğan 2023’e kadar bu ülkeyi yönetsin vizesiydi. Bununla beraber bakanlığımın birinci ayında birde baktık ki döviz kurları 4 liradan 7,5 liraya çıktı, bir sebebi yoktu. Allah’a şükür kontrolü ele aldık ama son hafta bakıyorsunuz gene bizim ekonomimizle oynamaya çalışıyorlar. Niye Türkiye’de istikrar istemiyorlar. Türkiye’de tek başına iktidar istemiyorlar. Türkiye de milletin iradesinin tecellisini istemiyorlar. Türkiye’yi istedikleri gibi oynayacakları bir oyuncak haline getirmek istiyorlar.1970’leri hatırlayalım Türkiye tam istedikleri gibiydi. Salçayı yağı kuyrukla aldığımız, Aracınıza traktörünüze bir depo benzin almak için sıraya girdiğimiz kuyruklardı.80’li yıllarla birlikte Türkiye petrol bulmadı altın bulmadı ama bir anda iyi yönetilmeye başladı. Tek başına iktidar sayesinde dirayetli bir iktidar sayesinde Türkiye’de işler iyi gitmeye başladı. Türkiye biraz daha refaha kavuştu. Türkiye biraz daha zenginleşti. Tam zincirleri kırdık prangalarımızdan kurtulduk derken, 90’lı yıllarda tekrar koalisyonların pençesine düştük ve hep ötekileşerek ötekileştirilerek 90’lı yılları geçirdik.90’lı yıllar Türkiye için kayıp olmuştur.2000’li yıllar ile beraber millet tekrar yeter söz milletin dedi ve tek başına bir iktidarı getirdi’ diye konuştu.
Pakdemirli Taşova’ya yapılan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Konuşması sırasında bir vatandaşla polemiğe giren ve konuşması sonunda ‘Bu adilere cevabı sandıkta verecekmisiniz’ diye soran Pakdemirli’nin bu sözü diğer partilere oy veren kesimler tarafından tepki çekti.
Mitinge: AKP Amasya Milletvekilleri Hasan Çilez, Mustafa Levent Karahocagil, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İl genel ve Belediye Meclisi üyeleri, AKP İl ve ilçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.