SULUOVALI MİNİKLER TÜRKİYE 3.‘SÜ OLDU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:21

SULUOVALI MİNİKLER TÜRKİYE 3.‘SÜ OLDU

SULUOVALI MİNİKLER TÜRKİYE 3.‘SÜ OLDU
Son Güncelleme :

28 Mart 2019 - 16:24

377 views

Suluova Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okuma alışkanlığını kazandırmak ve bu konuda bilinç oluşturmak amacıyla ülke genelinde resmi ve özel tüm 3. ve 4. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Zarif Çocuk Ulusal Kitap Okuma Yarışmasında“ Türkiye 3.’sü olma başarısı gösterdi.
Merhum şair ve yazar Cahit Zarifoğlu anısına yoğun katılımla gerçekleştirilen “Zarif Çocuk Ulusal Kitap Okuma Yarışmasında” öğrencilerinin Türkiye 3.’sü olarak önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Murat Zennun, geçen yıl katıldıkları yine aynı yarışmadan çeşitli derecelerle döndüklerini hatırlatarak; öğrencilerin elde ettikleri bu başarıların asıl sırrının düzenli kitap okumalarından ve kitapları sevmelerinden kaynaklandığına vurgu yaptı.
27 Mart Çarşamba günü Zübeyde Hanım İlkokulu’nu ziyaretinde öğrencileri tebrik ederek ödüllendiren Suluova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Suluova’da “Suluova Okuyor“ projesi ve okullarımızda her sabah uygulanan okuma saatleri ile öğrencilerimizde oluşan kitap okuma farkındalığının, böylesine anlamlı başarılara dönüşmesinden duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirerek, kitap okumanın dünyanın en güzel ve en keyifli işlerinden biri olduğunun altını çizdi.
Öğrencilere kitap okumaya evlerde aileleriyle birlikte devam edilmesi ve kitaplarla kurulan dostlukların her zaman sürdürülmesi konusunda tavsiyelerde bulunan ve bu konuda öğrencilerden söz alan Suluova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, öğrencilerin yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve velilere teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.