AMASYA SOKAKLARINA KÖPÜKLÜ BANYO!!! - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:58

AMASYA SOKAKLARINA KÖPÜKLÜ BANYO!!!

AMASYA SOKAKLARINA KÖPÜKLÜ BANYO!!!
Son Güncelleme :

23 Kasım 2020 - 15:10

452 views

Amasya’da cadde ve sokaklar köpüklü su ile yıkanıyor
Amasya belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü koronavirüs timi 7/24 30 kişilik ekiple Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

Belediyeye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğünden oluşan 30 kişilik koronavirüs timi 7/24 Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, özellikle kent merkezinde dezenfeksiyona ağırlık veriyor. Ana caddeler ile bunlarla bağlantılı sokaklar her gece yıkanıyor. Cadde ve sokaklarındaki yollar, kaldırımlar, ATM’ler, otobüs durakları, çöp konteynerleri, Kamelyalar özel solüsyonla dezenfekte ediliyor. İlaç sıkılan alanlar, diğer temizlik ekiplerince köpüklü su ve fırçalarla yıkanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın talimatları ile pandemi sürecinde uygulanan kısıtlamaları fırsat bilerek, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ettiklerini söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kesler açıklamasında şunları kaydetti; “Programımız dahilinde tüm cadde ve sokaklarımızı yıkıyoruz. Bunun dışında köpüklü su ile yıkadığımız alanların çevresinde de dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle halkımızın yoğun olarak kullandıkları bankamatik, çocuk oyun alanları, camiler, cemevleri, okullar ve kamusal alanlarımızın tamamı dezenfekte ediliyor. Koronavirüs timimiz 2 ekipten 30 kişi ile 7/24 saat üzerinden mesaisini sürdürüyor. Oluşturduğumuz ekip içerisinde 2-3 personelimiz Covid-19 salgınına yakalandı ve iyileşerek görevlerinin başına tekrar döndüler. Özverili çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yıkama çalışmalarının ardından Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından gönderilen baklavalar, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kesler tarafından personele ikram edildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.