- Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:45

AMASYA, SAMSUN VE ÇORUM VALİLERİNDEN BÖLGE MÜDÜRÜNE ZİYARET

Son Güncelleme :

27 Aralık 2019 - 12:18

172 views

Amasya’da gerçekleşen “Yeşilırmak Havzası “ Havza Yönetim Heyeti Toplantısına katılan Amasya Valisi Dr Osman Varol, Samsun Valisi Osman Kaymak, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu’yu ziyaret etti.
Bölge Müdürü Halil Oflu tarafından karşılanan Valiler ve Belediye Başkanı Aşgın, Bölgelerindeki yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında bilgilendirilerek fikir alışverişinde bulundular.
Amasya, Samsun ve Çorum illerindeki 2020 yılı ormancılık plan ve programları hakkında da bilgiler aktaran Bölge Müdürü Halil Oflu, Valilerimizin Bölge Müdürlüğümüze gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.
Valiler Dr. Osman Varol, Osman Kaymak ve Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Orman Bölge Müdürlüğümüzün bağlı birimleriyle bölgelerimizdeki yürüttükleri çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Bölgelerimizdeki orman varlığının artırılması noktasında kurumlarımızla istişare içinde çalıştıklarını görüyor ve yapılan çalışmaları destekliyoruz.
“Yeşilırmak Havzası “Havza Yönetim Heyeti Toplantısının Amasya’da oluşu Bölge Müdürü Halil Oflu’ya hem iade-i ziyaret, hem de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmemize vesile oldu.
Bu vesileyle Bölge Müdürü Halil Oflu’nun yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, Gelecek nesillere yaşanabilir yeşil bir Dünya mirasını bırakmak için yürütülen çalışmalarda gayreti, emeği olan tüm arkadaşlarımıza, çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Diyerek ziyaretini tamamladılar.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version