İŞ MAKİNASI OPERATÖRLERİNE EĞİTİM - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:17

İŞ MAKİNASI OPERATÖRLERİNE EĞİTİM

İŞ MAKİNASI OPERATÖRLERİNE EĞİTİM
Son Güncelleme :

06 Nisan 2019 - 17:47

232 views

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü Makine İkmal Şube Müdürlüğü tarafından Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan tüm Ekskavatör, Kazıyıcı, Yükleyici, Dozer, Greyder ve diğer iş makinalarının operatörlerine yönelik hizmet içi eğitim verildi.
Amasya Orman İşletme Müdürlüğü sosyal tesislerinde 03 Nisan 2019 tarihinde başlayan eğitimde özel bir firma tarafından ekskavatör ve Kazıyıcı yükleyici operatörü olan 23 kişiye
04 Nisan 2019 tarihinde ise Makine Mühendisi Gökhan Öztürk tarafından Dozer ve Greyder Operatörü olan 39 kişiye iş makinalarının güvenli şekilde kullanımı, bakımı ve iş güvenliği konularında eğitim verildi.
Çalışma sahalarımızdaki yürütülen faaliyetlerimizde iş makinalarımızın faal olarak kullanılacak durumda olması çok büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle en önemli konunun can güvenliği olduğu için öncelikle operatörlerimize İş güvenliği tedbirleri hakkında konunun uzmanları tarafından, dikkat edilmesi gereken hususlar ve alınacak tedbirler anlatıldı. Ardından iş makinalarının kullanımı ve bakımları hakkında detaylı olarak bilgiler verildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.