“KAYBEDECEĞİNİ ANLAYANLAR SAHADA SEÇMENE YAPMADIĞINI BIRAKMIYOR” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:32

“KAYBEDECEĞİNİ ANLAYANLAR SAHADA SEÇMENE YAPMADIĞINI BIRAKMIYOR”

“KAYBEDECEĞİNİ ANLAYANLAR SAHADA SEÇMENE YAPMADIĞINI BIRAKMIYOR”
Son Güncelleme :

26 Mart 2019 - 11:29

281 views

Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Merkez İlçe Başkanı Şuayip Ak, “Amasya’mızın kaderinin değişeceği ve artık haksızlık, hukuksuzluk, adam kayırmacılık, garibi-fukarayı hor görücülüğün bitmesine 7 gün kalmıştır. Kaybedeceğini anlayanlar sahada seçmene yapmadığını bırakmamaktadır. Tehdit, şantaj, korku vs.. Ne yaparsanız yapın engelleyemeyeceksiniz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Merkez İlçe Başkanı Şuayip Ak, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi; “31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine çok az bir zaman kalmıştır. Amasya’mızın kaderinin değişeceği ve artık haksızlık, hukuksuzluk, adam kayırmacılık, garibi-fukarayı hor görücülüğün bitmesine 7 gün kalmıştır. Kaybedeceğini anlayanlar sahada seçmene yapmadığını bırakmamaktadır. Tehdit, şantaj, korku vs.. Ne yaparsanız yapın engelleyemeyeceksiniz.
Yaklaşık 130 gündür çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyemiz ve Amasya Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Sarı beyefendi sağlam, emin adımlarla vatandaşlarımız muazzam ilgi ve teveccühü ile 31 Mart 2019 akşamı
Amasya Belediye Başkanı, ŞEHRÜL EMİNDİR. Herkesin eminidir. Herkesin emiridir. Allah’ın izni sizlerin teveccühleri ile. Hiç kimseyi zorlamayacaksınız, baskı kurmayacaksınız.
Amasyalı vatandaşlarımız hür iradeleriyle gereği neyse onu yaparlar. Karar ve yetki Yüce Türk Milletindedir. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi’ni meydanlarda hakir görmek, tariz ve tenkitle suçlamak siyasi ahlak ve basirete asla sığmayacaktır. Tecrübe, sadece başımıza gelen hadiselerin yekûnu değildir. Esasen tecrübe, başımıza gelenlerle ne yaptığımız, ne yapacağımız, neyi başaracağımızdır. Tecrübeli siyasetçi demek, pek çok badireyi yenmiş, beka ve birliğe samimiyetle yüreğini koymuş adam gibi adam demektir. Hz. Mevlana, “Her sedefte inci bulunmaz” demişti. Her siyaset ekolünde, her siyaset adamında aranan ve arzulanan adanmışlık, fedakârlık, hasbilik, ölçülülük ve millilik farikaları bulunamaz. Doğru siyaset kadar siyasetin doğru yapılması da bir fazilet ve fikir pırıltısıdır. Hedef bellidir, niyet halistir, akıbet inşallah hayırlı olacaktır” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.