DEMİR: "SEFER BİZİM ZAFER ALLAH'INDIR” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:59

DEMİR: “SEFER BİZİM ZAFER ALLAH’INDIR”

Son Güncelleme :

28 Mart 2019 - 12:04

258 views

Milliyetçi Hareket Partisi Amasya il Başkanı Erhan Demir, Yaklaşık 125 gündür hiç durmadan gece gündüz, yağmur, kar demeden tüm teşkilatları ile seçim çalışmalarına devam ettiğini belirtti.
Demir konu ile alakalı şu açıklamalarda bulundu; ”Amasya kararını vermiş yediden, yetmişe herkes Mehmet Sarı diyor.
Yaklaşık 125 gündür hiç durmadan gece gündüz, yağmur, kar demeden tüm teşkilatlarımızla il, ilçe, kadın kollarımız, Ülkü Ocaklarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla
Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş, bize inanmış arkadaşlarımızla çok çalışıyoruz ve hedefe kilitlendik.
“Sefer bizim Zafer Allah’ındır” dedik.
Kapı kapı, sokak sokak, gezerek Amasya’da gönüllere girdik.
Allah’a hamdü senalar olsun ki Amasya’nın gönlünü kazandık.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Amasya belediye başkan adayımız 2015 yılı milletvekilliği seçimlerinde. MHP Amasya milletvekili seçilmiş fakat yurt dışı oylarıyla milletvekilliği elinden alınan, gönlünü her zaman Amasya’ya hizmet etmeye adamış, gönüllerin vekili olarak Amasya halkının sevgisini, takdirini kazanmış Amasya sevdalısı sayın Mehmet Sarı ağabeyimiz, sözünün eri yapacakları birbirinden kıymetli yatırımlar ve 2500 kişiye iş imkanı sağlayan projeleri ile Amasya’da ses getirdi.
Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi birilerini rahatsız etmiş olacak ki, kendilerine halkın ilgisi azalınca ne yapacaklarını, ne konuşacaklarını şaşırıp çareyi meydanlarda edep dışı konuşmalar yaparak, iftira dedikodu yaparak Amasya halkının oylarına talip oluyorlar.
Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Amasya teşkilatları olarak bu çirkin siyaseti men ediyor bu tür provokatörlere pirim vermiyor ve şiddetle kınıyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin teşkilatlara ilettiği talimatlarına harfiyen uyuyoruz.
Biz MHP Amasya teşkilatları olarak Yenikapı ruhuna uyuyor ve ona göre hareket ediyoruz. Yeni kapı ruhuna uymayan zihniyet 15 Temmuzdan ders çıkaramamış aklın kırıntılarıdır.
Bu bir mahalli seçim, meydanlar er meydanı, halka hizmete talip olan çıkar konuşur.
Mevkisi olmayanlara laf düşmez, herkes haddini bilecek nereden geldiğini unutmayacak, ekmek yediği kapıyı bilecek. Bu tip fitne ve dedikoducularla daha fazla polemiğe girmek istemiyoruz.
Mevlana ne güzel söylemiş “Suskunluğum Asaletimdendir. Her lafa verilecek
bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye”
Seçimlere az bir zaman kaldı. Bizim derdimiz Amasya’ya hizmet, işsize iş, garip gurabanın sıkıntısını gidermek, derdine derman olmaktır ve onların hayr dualarını almaktır. Herkes işine baksın, bizim yapacak çok işimiz var. Gene Hz. Mevlana’nın sözüyle ” Edep Ya Hu” diyorum.
31 Martta vereceğimiz karar çok önemli Milliyetçi Hareket Partisi Amasya belediye başkan adayımız MYK üyemiz Sayın Mehmet Sarı başkanım Amasya’mızı işsizlikten, turizme hastanesinden sağlık ocağına 100 projeyle mega kent yapacak güçtedir. Sözü senettir. 31 Martta sandıklardan zaferle çıkacağız inşallah. “Sefer bizim Zafer Allah’ındır.”
dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version