SAKA; ‘YAZIK SİZLERE, ÇOK YAZIK’ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:41

SAKA; ‘YAZIK SİZLERE, ÇOK YAZIK’

SAKA; ‘YAZIK SİZLERE, ÇOK YAZIK’
Son Güncelleme :

03 Nisan 2019 - 14:10

295 views

Milliyetçi Hareket Partisi Merzifon Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saka, 31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinden sonra yaptığı açıklamada, “130 gün değil 1130 Gün bu dava uğruna heba olmaya razıyım. Çünkü Ne makama ne paraya satmadım inandığım davamı. Peki, bizden görünüp de kendini satanlar sizin girecek kapınız dahi olmayacak” dedi.
Tek hayalinin kırgın, küskün bırakmadan davayı en ileriye taşımak olduğunu da söyleyen MHP Merzifon Belediye Başkan Adayı Hüseyin Saka, “Bu kadar emeğe bu kadar çalışmaya yazık değil mi? Kendimi geçtim. Gece gündüz hiç bir beklentileri olmadan çocuklarını komşularına emanet edip gelen, kocalarına yemek dahi hazırlamadan inandığı davası uğruna kapı kapı Merzifon’u dolaşan, çalışmalar da soğuktan üşüyüp hastalanan, hastanede serum takınıp evine istirahat gitmeyip tekrar sahalara çıkan, insan üstü gayretle çalışan Kadın Kollarımıza yazık değimli? Onların vebali bırakacak mı yakanızı? Derslerini yapar yapmaz seçim çalışmasına koşan tertemiz Ülkü Ocak’lı Gençlerimize yazık değil mi? Onların vebali bırakacak mı yakanızı? Tek hayalim kırgın küskün bırakmadan bu davayı en ileriye taşımaktı bu yüzden evimden, çocuklarımdan, işimden vazgeçtim, trafik kazası geçirdim bir gün istirahat etmeden çalışamaya çıktım. Aynı trafik kazasında yanımda olan eşime doktor bir hafta istirahat etmesi gerektiğini söyledi. Bir gün dahi istirahat etmeden seçim çalışanlarına devam etti. Çocuklarımızın yüzünü göremedik karnesini alırken seçim çalışmamasından dolayı yanında olamadığım 9 yaşındaki kızımın gözyaşlarının vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Bel fıtığımdan dolayı ayağımı sürükleye sürükleye gezdiğim günler oldu. Bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz?
Ben kabul ettim Seçimlerde kazanmakta var kaybetmekte ama acı olan davasını satanlar var. Yazık sizlere çok yazık. Genel Başkanımın dediği ne kadar haklı çıktı. Bir kere satan bir daha satar demişti. Bir kere daha tasdik edilmiş oldu. Bir seçim daha bitti kazananları tebrik ediyorum. Yılgınlık yok, yorgunluk yok, millete küskünlük yok yeniden başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.