KARGI; “SORUMLULUĞUMUZ ÇOK FAZLA ARTTI” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:16

KARGI; “SORUMLULUĞUMUZ ÇOK FAZLA ARTTI”

KARGI; “SORUMLULUĞUMUZ ÇOK FAZLA ARTTI”
Son Güncelleme :

02 Nisan 2019 - 15:52

245 views

Tekrar Belediye Başkanlığı görevine seçilen Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merzifon adayı Alp Kargı, aldığı yüzde 45 oyla sorumluluğunun çok fazla arttığının da bilincinde olduğunu söyledi.
Resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından basın mensuplarına bir
değerlendirmede bulunan Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapılan seçimlerde yüzde 45 gibi ciddi bir oy olarak yeniden görevimize devam ediyoruz. Bu başarı sadece Alp Kargı’nın başarısı değil. Ailemden başlamak üzere, İlçe Başkanımız, yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, her kademedeki belediye çalışanlarımızın başarısı” dedi.
Alınan yüzde 45’lik oyun sadece Cumhuriyet Halk Partililerin olmadığını diğer siyasi partilere mensup seçmenden de destek gördüğünü belirten Alp Kargı, “Bu yüzde 45 oy sadece Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimin oyu değil. Gördüğü lüzum üzerine kendi siyasi görüşünden bir anda feragat edip, sen bu dönemde iyi çalıştın devam et diyen diğer siyasi partili arkadaşlarımızın da desteğini aldık. Şimdi sorumluluğumuz çok daha fazla arttı” dedi.
Başkan Kargı, açıklamasının devamında; “Bu süreçte bende bu şehri yöneteceğim diye aday olarak ortaya çıkan tüm adaylara teşekkür ediyorum. Hepsi son derece ilgili ve ahlaklı bir seçim propaganda süreci götürerek bugüne geldik.
Seçim çalışmalarımda da belirttiğim gibi bu memlekette herkesin belediye başkanı olacağımın sözünü vermiştim. Bu sözü tutacağımdan emin olsunlar” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.