KARGI; “BU KAPIDAN SADECE DOSTLUK VE BARIŞ GİRECEK” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:59

KARGI; “BU KAPIDAN SADECE DOSTLUK VE BARIŞ GİRECEK”

Son Güncelleme :

06 Nisan 2019 - 14:07

193 views

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde tekrar Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alp Kargı, dün saat 13:30’da Merzifon Adliyesi’ne beraberinde Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte giderek mazbatasını Kıdemli Hakim Hakan Bakım’dan aldı.
Mazbatalarını alan Belediye Başkanı Alp Kargı, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri daha sonra Belediye önündeki törene katıldılar. Cumhuriyet Halk Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hasan Koparan’ın selamlama ve teşekkür konuşmasının ardından Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Alp Kargı Belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitap etti.
Çok müstesna ve çok anlamlı bir başarıya imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Alp Kargı, “Bundan 5 yıl önce yine sizlerin desteği ile geldiğimiz bu görevde 5 yıldır canla başla çalışıyoruz. Çaldığımız her kapıda, girdiğimiz her dükkanda hep aynı şeyi söyledim. Bilerek kalbinizi kırmamışımdır dedim. Ama bilmeyerek ben veya çalışma arkadaşlarım kalbini kırdığı bir hatalı durumu sizlerden duymak ve bunun özrünü dilemek benim vazifemdir dedim. Ne mutlu bana ki hiçbir kap yüzüme kapandı. Sen ne yüzle geldin bu mahalleye denilmedi. Hatalarımız yok muydu tabi ki vardı. Biz hatalarımızdan ders almış yeni yönetimde yeni bir beş yılda hatalarını daha aza indiren bir belediye anlayışıyla sizlere hizmet vereceğimize namus sözünü veriyoruz dedik” dedi.
Üzerlerinde daha büyük sorumluluğun olduğunu o yüzden yeni dönemde daha da çok çalışmalarının gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Alp Kargı, “Yeni beş yılda çalışmaların devamını sağlamak, hatalarımızı da en aza indirip aşkla çalışmak birinci önceliğimiz. Bu saate kadar hiç kırgınlık dargınlık olmadığı gibi bundan sonrada hiç kapımızdan giremeyecek. Kapımdan sadece dostluk girecek, barış girecek, çocuk girecek, yaşlı girecek, büyük girecek. Tüm çalışmalarımız boyunca, bende bu şehri yönetirim diye aday olan diğer siyasi parti adayları hepsi birbirinden kıymetli insanlar dedik.. Hepsi en az bizim kadar bu şehri iyi yönetir dedik. Çünkü üzülerek ifade etmeliyim ki biz bu süreçte bir hayli hırpalandık. İnsanların siyasi görüşü tercihi farklı olabilir ama hak etmediğimiz bir şekilde, zillet illet çöp, çukur hatta cibilliyetsiz gibi hak etmediğimiz hakaretlere maruz kaldık. Kötü söz sahibinindir dahi demeden bu şehri yönetmeye talip olduk. Ve şunu biliyoruz hiçbir diğer siyasi parti gönüldaşı arkadaşımızın gönlünü kırmadan bugüne kadar geldik ve anlayışa devam edeceğiz. Önümüzde 4,5 yıl belediyemizin kurumsal gücünü hizmet için halkımıza vakfedeceğiz” dedi.
Belediye binası önünde yapılan törene 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi seçilen isimlerin yanı sıra CHP Merzifon İlçe Başkanı Hasan Koparan, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, çevre ilçe Başkanları, CHP geçmiş dönem milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version