MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:35

MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Son Güncelleme :

30 Mart 2019 - 15:58

357 views

Merzifon Alperen Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için vefatlarının 10. yılında Mevlid-i Şerif okutuldu.
Vefatlarının 10. yılında Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, arkadaşları ve tüm şehitler için, Alperen Ocakları Merzifon İlçe Başkanlığı tarafından, Medrese Camii’nde Cuma namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlit sonrası vatandaşlara helva ikramında bulunuldu. Okutulan Mevlid-i Şerif’e Merzifon İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Belediye Başkanı Alp Kargı, siyasi parti ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.
Mevlid-i Şerif programının ardından bir açıklamada bulunan Alperen Ocakları Merzifon İlçe Başkanı Özcan Say, “Onun hayal ettiği gençliği yetiştirmek için mücadele ediyoruz. İnşallah bundan sonra da onun ideallerini, onun misyonunu devam ettirmek için tüm arkadaşlarımızla birlikte azami gayret göstermeye devam edeceğiz. Çünkü, Türkiye’ye yeni Muhsinlerin ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz” dedi. Mevlid-i Şerif’in düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Epsileli Alüminyum sahibi Bünyamin Epsileli’ye Alperen Ocakları İlçe Başkanı Özcan Say tarafından bir de plaket takdiminde bulunuldu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version