AKIL VE ZEKA OYUNLARI BİRİNCİLİK TURNUVASI MERZİFON’DA - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:27

AKIL VE ZEKA OYUNLARI BİRİNCİLİK TURNUVASI MERZİFON’DA

AKIL VE ZEKA OYUNLARI BİRİNCİLİK TURNUVASI MERZİFON’DA
Son Güncelleme :

27 Mart 2019 - 17:31

573 views

Bursa ve Samsun illerinde yapılacak olan Akıl ve Zekâ Oyunları Türkiye Şampiyonası için yapılan Amasya Akıl ve Zekâ oyunları İl Birinciliği Müsabakaları 7 branşta 47 öğrencinin katılımı ile Merzifon’da yapıldı.
Merzifon Fatih İlkokulu, Merzifon Şehit Polis Muzaffer Öztaş İlkokulu, Merzifon Özel Kutlubey Koleji, Özel Amasya Açı Koleji, Merzifon Vali Hüseyin Poroy Ortaokulu, Merzifon Şehit Komiser Zeynep Sağır İmam Hatip Ortaokulu, Merzifon Özel Sınav Koleji, Merzifon İmam Hatip Ortaokulu, Merzifon Cumhuriyet Ortaokulu, Amasya Abdurrahman Kamil Ortaokulu ve Suluova Halit Osman Otçu Ortaokulu öğrencileri Mangala, Pentago, Q-Bitz, Equilibrio, Kulami, Reversi ve Koridor oyunlarında dereceye girenler belli oldu.
2009-2011 yaş grubu Mangala Müsabakası sonuçlarında; birinci Merzifon Fatih İlkokulu’ndan Hasan Can Şanalır, ikinci Merzifon Şehit Polis Muzaffer Öztaş İlkokulundan Ecrin Yılmaz ve üçüncü ise Merzifon Özel Kutlubey Koleji’nden Eymen Ahlat oldu.
2009-2011 yaş grubu Pentago müsabaka sonuçlarında; birinci Merzifon Fatih İlkokulu’ndan Mehmet Tuğra Öcül, ikinci Merzifon Şehit Polis Muzaffer Öztaş İlkokulu’ndan Dora Köksal ve üçüncü ise Özel Merzifon Kutlubey Koleji’nden Ali Doruk Elmas oldu.
2009-2011 Yaş grubu Equilibrio Müsabakası sonuçlarında; birinci Merzifon Fatih İlkokulu’ndan Talha Emir Demirci, ikinci Merzifon Şehit Polis Muzaffer Öztaş İlkokulu’ndan Elanur Budak, üçüncü ise Özel Amasya Açı Koleji’nden Ömer Eymen Höyük oldu.
2009-2011 Yaş grubu Q-Bitz Müsabakası sonuçlarında; Merzifon Fatih İlkokulu’ndan Berke Demir, ikinci Merzifon Şehit Polis Muzaffer Öztaş İlkokulu’ndan Enes Talha Tonkuş, üçüncü ise Özel Amasya Açı Koleji’nden Ayhan Kılıç oldu.
2006-2008 Yaş grubu Mangala Müsabakası sonuçlarında; birinci Merzifon İmam Hatip Ortaokulu’ndan Yekta Kavak, ikinci Merzifon Vali Hüseyin Poroy Ortaokulu’ndan Eren Çelik, üçüncü ise Özel Amasya Açı Koleji’nden Kürşat Taha Coşar oldu.
2006-2008 Yaş grubu Pentago Müsabakası sonuçlarında; birinci Merzifon Vali Hüseyin Poroy Ortaokulu’ndan Ahmet Semih Çadırcı, ikinci Merzifon İmam Hatip Ortaokulu’ndan Ahmet Talha Ünsün, üçüncü ise Özel Amasya Açı Koleji’nden Yiğit Kaan Önder oldu.
2006-2008 Yaş grubu Kulami Müsabakası sonuçlarında; birinci Merzifon Erkek İmam Hatip Ortaokulu’ndan Kaan Karaca, ikinci Özel Merzifon Kutlubey Koleji’nden Ayşe Sofracıoğlu, üçüncü ise Merzifon Vali Hüseyin Poroy Ortaokulu’ndan Emirhan Kutlu Karaca oldu.
2006-2008 Yaş grubu Reversi Müsabakası sonuçlarında; birinci Özel Amasya Açı Koleji’nden Berat Deniz Yener, ikinci Amasya Abdurrahman Kamil Ortaokulu’ndan Nur Efşan Şahin, üçüncü ise Merzifon İmam Hatip Ortaokulu’ndan Kamil Efe Böcekci oldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.