AMASYA İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİTÜMLÜ SICAK KARIŞIM ASFALT PROGRAMI KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:58

AMASYA İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİTÜMLÜ SICAK KARIŞIM ASFALT PROGRAMI KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AMASYA İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİTÜMLÜ SICAK KARIŞIM ASFALT PROGRAMI KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2018 - 13:47

275 views
Amasya İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2018 yılı BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt programı kapsamında yürütülen çalışmalar ile hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Zamanla yıpranan ve vatandaşlarımızın araç kullanmasını zorlaştıran grup köy yolları yenilenerek hem vatandaşlarımızın güvenli yolculuk yapmaları hem de yollarımızı daha verimli kullanabilmesi adına yapılan yollar bir bir hizmete açılmaya başlamıştır.
Çalışmalar kapsamında; Suluova İlçesi Armutlu köy yolunda 2,9 Km, Ortayazı-Kulu-Deveci grup yolunda 9,5 Km, Aşağıkarasu-Saluca bağlantı yolunda 5,6 Km’lik yol tamamlanmıştır. Böylelikle Suluova ilçemizde toplam 36,15 Km’ lik BSK Asfalt yolu tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmuştur.
Bununla beraber Merkez İlçemiz Kayabaşı köy yolunda 2,75 Km, Çayköy-Aksalur grup köy yolunda 3,3 Km, Kızılca köy yolunda 1,1 Km, Boğazköy-Yüzbey-Saygılı grup yolunda 5,5 Km, Yeşilöz-Böke grup yolunda 6 km, Kaleköy-Saraycık grup yolunda 5 Km olmak üzere toplam Merkez İlçe köy yollarında 25 Km BSK asfalt çalışması yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. BSK asfalt çalışmaları kapsamında hala sürdürülen Merkez İlgazi-Köyceğiz-Kayacık grup köy yolunda projeye alınan 10 Km’lik yolun yaklaşık 2 Km’si bitirilmiş ve çalışmalar hala devam etmektedir.
Gümüşhacıköy ilçesi Doluca köyünde 3,5 Km BSK asfalt çalışması, Şarlayık mesire alanının bu bölgede bulunması ve halkın yoğun bir şekilde ziyaret ediyor olmasından dolayı hızla tamamlanarak hizmete açılmıştır.
Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk AYKUTLU; 2018 BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt çalışmaları hedeflerine hızla ulaşıldığını ve İlimizde şimdiye dek toplamda 65 km BSK asfalt çalışmalarının tamamlandığını ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğunu belirtti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.