- Amasya Gazetesi % Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:58

AMASYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE ANLAMLI YARDIM

AMASYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE ANLAMLI YARDIM
Son Güncelleme :

30 Ocak 2020 - 8:55

307 views

24 Ocak 2020 akşamı yaşanan deprem felaketinden ardından sımsıkı kenetlenen ülkemiz, Elazığ’ın yaralarını sarmaya devam ediyor. Devletin depremzede vatandaşlarımıza yardım için tüm imkanlarını seferber ettiği bugünlerde eğitim yöneticileri ve eğitim çalışanları da çocuklarımızı yalnız bırakmadı.

Depremden zarar gören çocuklarımıza psikolojik destek sağlamak ve yaralarını sarmak için hareket eden eğitim yöneticilerimize Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU ve Amasyalı eğitim yöneticilerimiz de katıldı.
Amasyalı öğrencilerimizin Elazığlı kardeşleri için toplandığı oyuncakları, yardım malzemelerini ve mektupları bizzat ekibiyle birlikte ilimize getiren müdür Kösterelioğlu’na Şube Müdürü Emin Korkmaz ve Maarif Müfettişi Coşkun Akça da eşlik etti.

Sabahın ilk saatlerinde ilimize gelen değerli eğitim yöneticilerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’e geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra Şube Müdürümüz Ali Rıza Ekmekyapar ile birlikte Nahide Karakaya İlkokulu, Kaya Karakaya Ortaokulu ve Doğukent Ortaokulunda barınan öğrenci ve vatandaşlarımızı ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında Amasya Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu okullarımızda barınan vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle etti. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan Müdür Kösterelioğlu, Amasyalı küçük kardeşlerimiz tarafından Elazığlı kardeşleri için gönderilen oyuncak, yardım malzemesi ve mektupları çocuklarımıza armağan etti.

Elazığ’da yaşanan depremin tüm ülkemizi üzüntüye boğduğunu ifade eden Kösterelioğlu; “Acılarımızın bizi birleştirmesi, millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi bizim en büyük zenginliğimizdir. Elazığlı kardeşlerimizin yaşadığı bu zorlu süreçte devlet millet el ele üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluğumuz yoktur. Hep birlikte birbirimize destek olarak, ekmeğimizi ve acılarımızı bölüşerek bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle tüm Elazığ halkına bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version