Amasya İl Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü vatandaşları ürünlerini test etmeye davet etti - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:37

Amasya İl Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü vatandaşları ürünlerini test etmeye davet etti

Amasya İl Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü vatandaşları ürünlerini test etmeye davet etti
Son Güncelleme :

08 Temmuz 2021 - 11:40

194 views
Amasya İl Gıda Kontrol Laboratuar Müdürü İsa Kaya, vatandaşları ürünlerini test etmeye davet etti.
Müdürü Kaya, “Tarım ve Orman Bakanlığımız gıda arzının Ülkemiz ihtiyaçlarını karşılaması hususunda sağladığı desteklerin yanında, üretilen gıdaların sofralarımıza ulaşana kadar geçen sürecin her aşamasını dikkatle takip etmektedir.
İlimizde bulunan gıda üretimi alanında faaliyet gösteren işletmelerimizin daha kaliteli ürünler üretmesi alanında İl Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü olarak tüm imkânlarımız ile yanlarındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız. Bu aşamada en büyük görev gıda üretim alanında faaliyet gösteren işletme sahiplerimize ve vatandaşlarımıza düşmektedir. İşletmelerimizin ürün kalitelerini artırarak gıda güvenliği hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmiş olacağız ve halk sağlığının korunması noktasında önemli bir adım atmış olacağız. İşletmelerimizin ürünlerini test etmeleri aynı zamanda ürün kalitelerini artıracağından dolayı pazar payları genişleyerek hem işletmelerimizin büyümesi sağlanmış olacak hem de ilimiz istihdamına katkı sağlanmış olacaktır. Bu sebeplerden ötürü İl Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü olarak diyoruz ki; Haydi Amasya ürünlerini test et.” Diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version