HIZIR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ; “AMASYALILARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUZ” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 05:30

HIZIR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ; “AMASYALILARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUZ”

Son Güncelleme :

04 Nisan 2019 - 11:30

200 views

14 yıldır Amasya’da kurulan, herhangi bir şubesi olmayan, Amasya’daki ihtiyaç sahiplerine yardım yapmayı ilke edinmiş Hızır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8. Genel kurulda Davut Fidan, Fehmi Gider, Nahit Özaslan, Adnan Karaçağa ve H.Hüseyin Haklı’yı seçerek yönetim kurulunu belirledi.
2005 yılında yardımlaşmayı amaç edinmiş Amasyalı hayırseverler tarafından kurulan Hızır Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği ilk günkü anlayışla yardım çalışmalarına devam etmektedir. Şehrimizde yaklaşık 110 aileye gıda, ayni ve nakdi yardım yapılmaktadır. Kış aylarında ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımı verilmektedir. Her ay durumları tespit edilmiş 15 öğrenciye burs verilmekte ayrıca şehrimize gelen mülteci ailelerden ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak gücü nispetinde yardım edilmektedir.
8. Olağan kongresini Hızır-Der toplantı ve istişare salonunda yapan Dernek Üyelerinin Oy birliği ile yeni yönetim kurulunu belirledi. Yönetim kurulu başkanlığına seçilen Davut Fidan yaptığı kısa konuşmada, ‘’kaldığımız yerden azim ve kararlılıkla aynı tempo ile çalışacağız. Amasyalıların yardımlarını bekliyoruz. Ayrıca çalışma arkadaşlarıma ve yardımlarını esirgemeyen Amasyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. ’ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version