EVİ SOYMAK İÇİN KÖPEĞİ BANYOYA KİLİTLEDİLER - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 13:25

EVİ SOYMAK İÇİN KÖPEĞİ BANYOYA KİLİTLEDİLER

EVİ SOYMAK İÇİN KÖPEĞİ BANYOYA KİLİTLEDİLER
Son Güncelleme :

30 Mart 2019 - 9:02

188 views

Bir eve girerek hırsızlık yapan kimliği belirsiz kişi veya kişiler evde bulunan Pekines cinsi çakıl isimli köpeği tuvalete kapatarak bin 800 dolar ve 50 Euro parayı çalarak kayıplara karıştılar.
Olay Merkeze bağlı Şeyhcui Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İ.D., ve M.D., çiftine ait eve giren hırsızlar evde karşılarına çıkan Pekines cinsi Çakıl isimli köpeği görünce paniklediler. Bir süre köpeği yakalamaya çalışan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin olduğu hırsızlar yakaladıkları köpeği banyoya kilitlediler. Yarım saatin içerisinde evi didik didik arayan şüpheliler ev sahiplerinin birikmiş bin 800 dolar ve 50 Euro parasını alarak kayıplara karıştı.
Eve dönen İ.D., ve M.D., çifti evin dağıtıldığını ve çekmecelerinde bulunan birikmiş paralarının olmadığını fark edince durumu Asayiş ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler evin içinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri evin içinde hırsızlara yönelik delil topladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.