ÖZYOL; ‘KAZANAN GÜMÜŞHACIKÖY OLDU’ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:46

ÖZYOL; ‘KAZANAN GÜMÜŞHACIKÖY OLDU’

Son Güncelleme :

03 Nisan 2019 - 14:42

323 views

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Gümüşhacıköy mevcut Belediye Başkanı Zehra Özyol ile yola devam dedi. Sonuçlara göre mevcut Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, 2. kez 5 yıllığına Belediye Başkanlığına seçildi.
Gümüşhacıköy Cumhuriyet Meydanında toplanan ve slogan ile tezahüratlarla seçim sonucunu kutlayan partililere ve halka konuşma yapan Zehra Özyol, emeği geçenlere, destek veren ve vermeyen tüm ilçe halkına teşekkür ederek hizmetlerine daha büyük bir gayret ile kaldığı yerden devam edeceğinin sözünü verdi. Özyol yaptığı konuşmada; “Hepiniz ayrı, ayrı bahar çiçekleri gibisiniz. Bir 5 yıl daha hep birlikte sizlere hizmet sunacağım ekibimizle. Teşekkürler Gümüşhacıköy, teşekkürler hemşerilerim. Buradan İlçe Başkanımıza, Milletvekilimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ile örgütümüze, İYİ Partili dostlarımıza, Cumhuriyet Halk Partisi mensuplarına, özellikle kadın kollarımıza, gönüllü gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi takdir ederek bizi belediye başkanı olarak laik gören bütün partili hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bizim sosyal belediyeciliğimizi beğenen ama CHP ve İYİ partiye mensup olmayan diğer partili hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum. Kazanan Gümüşhacıköy oldu. Gümüşhacıköy kazandı, CHP kazandı, İyi Parti kazandı. Diğer partilerden de bize gönül veren hemşerilerimiz kazandı. Gümüşhacıköylü hemşerilerimin hepsi kazandı. Biz 5 yıl birlik ve beraberlik içinde yaşadık. Bundan sonrada 5 yıl daha birlik ve beraberlik içerisinde nazlı, nazlı dalgalanan ay yıldızlı bayrağımızın altında, Vatanımızda Gümüşhacıköylü hemşerilerimizle beraber yaşayacağız” dedi.
CHP Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Hasan Topal yaptığı konuşmada;
“Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer, çok sevgili İYİ partililer, Martın sonu Bahar, bahar, bahar diye, diye baharı getirdiniz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Biz seçim çalışmalarında hep şunu söyledik. Bizim kimse ile düşmanlığımız yok. Bizim kimse ile hasımlığımız yok. Biz hiç kimseyi pislik yapmadık. Çöplük yapmadık adi hiç yapmadık. Gümüşhacıköy de yaşayan bütün insanlar eşit insanlardır. Birbirinin kardeşidir. Bu seçimin kazanılmasında emeği geçen kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, gönüllülerimize, bayrak takan ip çeken, bize su getiren ekmek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu başarı buradaki insanların başarısıdır. Biz bundan sonraki süreçte de hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseye sen şusun, sen busun demeden Gümüşhacıköy’de hizmet edeceğiz. Gümüşhacıköy de barış olacak arkadaşlar barış. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi. İYİ Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Ersan Turgut yaptığı konuşmada yapılan seçimin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Daha sonra havi fişek gösterisi yapıldı. Tekrar Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığını kazanan Zehra Özyol’a görevinde başarılar
dileriz.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version