AMASYA BELEDİYESİ VE HAYATCAN DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ SÜNNET ŞÖLENİNDE 44 ÇOCUĞUMUZ VE AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:31

AMASYA BELEDİYESİ VE HAYATCAN DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ SÜNNET ŞÖLENİNDE 44 ÇOCUĞUMUZ VE AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

AMASYA BELEDİYESİ VE HAYATCAN DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ SÜNNET ŞÖLENİNDE 44 ÇOCUĞUMUZ VE AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2018 - 9:43

238 views
Valimiz Dr. Osman VAROL, Belediye Başkanlığı ve HAYATCAN Derneğinin düzenlemiş olduğu sünnet şölenine katıldı. Şölene Valimizin yanı sıra Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa ÇİTTIR, HAYATCAN Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz ERDEM, kurum müdürleri ve aileler katıldı.
Programda öncelikle  Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR  konuşma yaparak, sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini tebrik etti.
Daha sonra Valimiz Dr. Osman Varol şunları kaydetti: “Belediyemiz çok ciddi birçok çalışmanın altına imza atıyor. Artık günümüzdeki yönetim anlayışı öyle bir noktaya geldi ki bir yerel yönetimin fiziksel yatırımlar yaparken aynı zamanda sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımızın, ailelerimizin sosyal ihtiyaçlarını da karşılamaları gerekiyor.
Malumunuz olduğu üzere sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde artık tamamen milletine hizmetkar olan bir devlet anlayışını yıllardır uygulamaktayız. Bunun bir göstergesi olarak belediyemiz fiziksel çalışmalarının yanında bugün gerçekleştirdiğimiz gibi harika sosyal çalışmalar da ortaya koyuyor. Burada ilk göreve başladığım günlerde benzer bir etkinliğe katılmıştık. Bu yıl da 44 tane yavrumuzun hayatlarının en önemli günlerinden bir tanesinde birlikte oluyoruz, onların mutluluğunu paylaşıyoruz.
Ben yıllardır bu etkinliği sürdürdükleri için Belediye Başkanımız ve tüm ekibine, HAYATCAN Derneği ve tüm ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel etkinliklerin aynı zamanda bizlerin dayanışma duygularını da geliştirdiğini ve bu tip etkinliklerin kesinlikle bundan sonra da sürmesi gerektiğini düşünüyorum. Buradaki ailelerle bu mutluluk dolu günlerinde, sevinçlerini paylaşmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Evlatlarının hep böyle güzel günlerini görsünler, inşallah hep güzel anıları hatırlasınlar. Sünnet olan çocuklarımızın bir an önce şifa bulmasını temenni ediyor ve ailelerini tebrik ediyorum.”

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version