Amasya Belediyesi tarafından yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:54

Amasya Belediyesi tarafından yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Son Güncelleme :

09 Ekim 2021 - 9:31

158 views

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat bir şekilde sağlayabilmeleri için planlanan programlar dâhilinde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediliyor.
Bu çalışmalar kapsamında onarımı ve asfaltlaması tamamlanan Ziya Paşa Ortaokulu mevkisinde, sürücüler daha konforlu bir ulaşıma kavuştu.
Ekiplerimiz tarafından işleme alınan bölgelerde belirli periyotlarda vatandaşların Hilal Masa birimine ilettikleri talepler doğrultusunda tespit edilen bölgelerin onarımı hız kesmeden devam ediyor.
Ayrıca yapılan çalışmalar, vatandaşlar tarafından Hilal Masa’ya iletilen teşekkür mesajları ile takdir edildi.
-“Vatandaşlarımızın mutluluğu her şeyden önemli”
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ekiplerimizin yürüttüğü çalışmaları vatandaşlarımızın memnuniyetle karşıladığını görmek bizleri mutlu ediyor. Ekiplerimiz, öncelikle belirlenen bir program dâhilinde ilimizdeki yolları ring halinde tarayarak ivedilikle yapılması gereken bozuk satıhları tespit ederek buralarda asfaltlama çalışmasını gerçekleştiriyor. Kent merkezinde yollarda oluşan çukurların vatandaşlarımızı, özellikle sürücülerimizi mağdur etmemesi için başlattığımız yol iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu rahatsız ederken, araç sürücülerine de zor anlar yaşatabiliyor. Bunun önüne geçebilmek için mahallelerimizdeki yollarda asfaltlama çalışmalarını yaparak sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmeleri için gayret gösteriyoruz. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi ihtiyaç duyulan tüm güzergâhlarda asfaltlama çalışması için seferber ettik. Ekiplerimiz, durmaksızın gösterdiği faaliyetlerle her yere yetişmeye çalışıyor. Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra güzergahlarda drenajlardaki çökme ve tıkanıklıklar da tespit edilerek aynı çalışma çerçevesinde tamir edilip temizleniyor. “

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version