ROMAN DAMADA MAKAM ARACI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 22:41

ROMAN DAMADA MAKAM ARACI

Son Güncelleme :

03 Mayıs 2019 - 14:57

470 views

Amasya’da Roman genç birim müdürlerinden makam araçlarını toplatıp belediyenin önüne çektiren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya gidip araçlardan birini gelin arabası olarak kullanmayı istedi.
Damat Müslüm Elitaş’ın isteğine hemen olumlu yanıt veren Belediye Başkanı Mehmet Sarı, daha önce başkan yardımcısının makam aracı olarak kullandığı otomobili süsletip Kurşunlu Mahallesine gönderdi. Başkan Sarı’nın jestine çok sevinen Elitaş, “Araç istedim. Başkanımızda ‘Sıkıntı yok. Ben yollarım’ dedi. Allah razı olsun” diye konuştu. Makam aracını gören vatandaşlar Belediye Başkanı Sarı’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanımız Mehmet Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;
“Ben karar verdim, arkadaşlarımla istişare ettim. Amasya’da düğün yapan gelin ve damat adaylarına aracın şoförü, süslemesi, deposu doldurularak belediyemiz bünyesinden karşılanması şartıyla gelin arabası bizden olacak. Arkadaşlarımız soruyor, bir gün de 5 tane düğün olursa diye 15 tane gelin dahi olsa hepsi bizden olacak. Vatandaşlarımız bu konuda gelip bize talepte bulundukları takdirde istenen arabalarımızı süslenmiş bir şekilde gönderiyoruz” dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version