BAŞKANIMIZ EV ZİYARETİNDE - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:35

BAŞKANIMIZ EV ZİYARETİNDE

Son Güncelleme :

04 Mayıs 2019 - 11:55

398 views

Başkan Sarı verdiği sözü tutarak Karagöz ailesinin evine misafir oldu
Belediye Başkanımız Mehmet Sarı, Seçim çalışmalarında söz verdiği ev ziyaretlerinin ilkini Mehmet Karagöz ve ailesini ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Başkan Sarı, ev ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şeyhcui Mahallesi Yücelenevler Sitesi’nde ikamet eden Mehmet Karagöz ve ailesinin evine misafir oldu. Sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Başkan Sarı, “Bizim kimseden çekinecek, sakınacak durumumuz yok. Biz bu insanların evine gelip ekmeklerini yemişiz ve taahhüt etmişiz. Demişiz ki sizleri ziyaret edeceğiz. Bu aralıkta 6 ayda veya 1 sene de evinize uğrarız demişizdir. Ev ziyaretleri kapsamında verdiğimiz sözlerden de ilk olarak Karagöz ailesi olarak sizlerden başladık. Onun için Cenabı hak bu canı bu bedenden almadığı müddetçe verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz” dedi.

Sohbet havasında geçen ev ziyaretinde Belediye Başkanı Mehmet Sarı Karagöz ailesi ile akşam yemeği yedikten sonra apartman sakinleri ile de sohbet etti. Başkan Sarı, site sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek çözüm üretti. Ziyaretin sonunda Sarı, Karagöz ailesi ve apartman sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version