BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET SARI:“İŞ VE AŞ BİRİNCİ GÖREVİMİZ” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:49

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET SARI:“İŞ VE AŞ BİRİNCİ GÖREVİMİZ”

Son Güncelleme :

01 Nisan 2019 - 8:36

323 views

Amasya’mızın Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sarı, “İş ve aş birinci görevimiz” dedi.
Seçimi kazanarak Şehzadeler Şehri’nin yeni başkanı seçilen MHP’nin adayı Mehmet Sarı, Yavuz Selim Meydanı’nda partililerle birlikte seçim galibiyetini kutladığı konuşmasına Besmele ile başlayarak, “Bu karar milli iradenin gerçek sahiplerinin kararı. Oylarınızla iradenizin önünde hiçbir engelin duramayacağını gösterdiniz.” diye konuştu.
İş ve aşın birinci görevi olduğunu belirtip Amasya’yı turizmin yıldızı yaparak sanayiyi güçlendireceğini vurgulayan Sarı, “Devletimizin bütün kurumlarıyla uyumlu bir çalışma yapacağız. Her kurumla sadece hemşerilerimize hizmet etmek için yarışacağız. Allah mahcup etmesin.” şeklinde konuştu.
Meydanda coşkulu kalabalığa seslenen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı: “Verdiğimiz her sözün arkasındayız. Şükür namazı kılıp, buraya çıktım. Allahım bu projelerimi tamamlamadan canımı alma diye dua ettim. Projelerim gerçekleşsin emanetini hemen al dedim. Ne söz verdiysek Mehmet Sarı sözüdür, yerine getirilecek. Artık ben Amasya Partisinin başkanıyım. Ayrımcılığa, kayırmacılığa asla yer vermeyeceğim. Kapımız herkese açık olacak. Eşitlikçi ve adaletli bir yönetimi birlikte gerçekleştireceğiz. Asla ayrım yapmayacağız, cami de bizim, cemevi de bizim.” diye konuştu.
Aynı zamanda MHP MYK üyesi de olan Sarı, atılan havai fişeklerin meydanı aydınlattığı konuşmasına Yeni Amasyaspor için verdiği sözleri de hatırlatarak yeşil-beyazlı takımın makus talini yeneceğine inandığını vurguladı.
MHP’liler Yavuz Selim Meydanında geç saatlere kadar kutlamalara devam etti.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version