AVUKATLAR GÜNÜ KOKTEYL PROGRAMI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:20

AVUKATLAR GÜNÜ KOKTEYL PROGRAMI

Son Güncelleme :

05 Nisan 2019 - 17:19

194 views

“5 Nisan Avukatlar Günü” sebebiyle Amasya Barosu tarafından düzenlenen kokteyl programına katılan Valimiz, avukatların adaletin tecelli etmesinde çok önemli bir rolü olduğunu ifade etti.

Valimiz Dr. Osman Varol, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle düzenlenen kokteyle katıldı. Amasya Barosu Avukatlar Evi’ndeki programa Amasya Barosu Başkanı Ahmet Melik Derindere, protokol üyeleri ve baroya mensup avukatlar katıldı.

Düzenlenen program öncesi Baro Başkanı Ahmet Melik Derindere tarafından karşılanan Valimiz, daha sonra avukatlarla bir araya geldi. Burada avukatlık mesleğinin önemine dikkat çeken Valimiz şunları kaydetti: “Toplumda, hukuka, eşitliğe ve adalete duyulan güvenin yüksek olmasında avukatlık mesleğinin önemli bir yeri vardır. Avukatlar vatandaşlarımızı sahip olduğu haklar konusunda bilgilendirmekte ve onları haklarının korunmasında yardımcı olmaktadırlar.

Bir hukuk devleti olan ülkemizde insan hakları ve hukukun üstünlüğü esası içerisinde gerek bireylerin, gerekse toplumun yasalarla belirlenmiş haklarının korunmasında avukatlar çok önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir. Ben bu duygu ve düşüncelerle adalet ve hakkaniyetin sağlanması konusunda yürüttükleri görev ve sorumlulukla toplumumuz tarafından takdir edilen, başta Amasya Barosu avukatları olmak üzere tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.”

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version