ATSO MECLİSİNİN KONUĞU SARAÇOĞLU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:01

ATSO MECLİSİNİN KONUĞU SARAÇOĞLU

Son Güncelleme :

29 Mart 2019 - 12:37

239 views

31 Mart 2019 Yerel Seçimler Öncesi Amasya Belediye Başkan Adaylarının ATSO üyeleriyle buluşturduğu toplantıların üçüncüsü gerçekleştirildi.
31 Mart 2019 Yerel Seçimler öncesi Amasya Belediye Başkan Adaylarının üyelerimizle buluşturulduğu toplantıların üçüncüsü Millet İttifakı Amasya Belediye Başkan Adayı Serpil Saraçoğlu ve yönetiminin katılımı ile gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını yapan Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, “İki binin üzerindeki üye sayısı ile içerisinde her siyasi partiye gönül vermiş insan bulunduran, siyaset üstü bir kurumuz. Bizlerin amacı üretmek, istihdam yaratmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Şehrimizi yönetmek için aday olan üç belediye başkanı adaylarımızdan iş dünyası olarak beklentimiz, şehrimizin hedeflerini büyütecek, bu hedeflerde bizlerle iş birliği içerisinde olup, ilimizdeki istihdamın önemli bölümünü karşılayan bizlerin önünü açacak projelere imza atılmasıdır. Ama her şeyden daha önemlisi, seçim sürecinin kavga ve gürültüden uzak, kişilerin birbirlerini incitmediği, projelerin yarıştığı, demokratik ve şehrimize yakışır bir ortamda yaşanması.” dedi. Toplantının devamında Serpil Saraçoğlu, Amasya için yapacakları planlar ve hazırladıkları projelerden bahsetti. Soru cevapların ardından TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra toplantı sona erdi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version