Amasya Atıksu Arıtma Tesisimize Tam Not - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:41

Amasya Atıksu Arıtma Tesisimize Tam Not

Amasya Atıksu Arıtma Tesisimize Tam Not
Son Güncelleme :

28 Haziran 2018 - 11:17

313 views

Amasya’da hizmete kazandırılan Amasya Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulunan 10 kişilik yerli ve yabancılardan oluşan heyet, tesiste sürdürülen çalışmaların AB normlarına uygun bir mekanizma içerisinde değerlendirildiği mesajı verdi.

Avrupa Birliği Komisyonu bölgesel ve Kentsel Politikalar Genel Müdürü François Bergamot ve delegasyon yetkilileri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlından AB Yatırımları Daire Başkanı İsmail Raci Bayer ve İzleme Değerlendirme Şube Müdürü Ali Albayrak’tan oluşan uzman heyet, tesiste incelemelerde bulundu.

Heyet üyelerine incelemeler öncesinde Belediyemiz yetkilileri Su Kanalizasyon İşleri Müdürü Nuri Kır ve Çevre Mühendisi Ceyda Kazancıoğlu tarafından, tesisteki çalışmalara ilişkin olarak bir sunum yapıldı.

Sunumun ardından tesisin bütün ünitelerini dolaşarak yetkililerden bilgiler alan heyet daha sonra Belediye Başkanımız Cafer Özdemir’i makamında ziyaret ederek işleyişin AB normlarına uygun bir yapı içerisinde gerçekleştirildiği belirterek Belediye Başkanımız Cafer Özdemir’e teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.