İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DESTEKLİ İŞVEREN ÖDÜL TÖRENİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:37

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DESTEKLİ İŞVEREN ÖDÜL TÖRENİ

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DESTEKLİ İŞVEREN ÖDÜL TÖRENİ
Son Güncelleme :

06 Nisan 2019 - 10:31

310 views

2019 yılı 1’inci Ekonomik Toplantısı ile 2019 yılı İstihdam Seferberliği ’ne destek veren ilimiz işverenleri için ödül töreni, Valimiz Dr. Osman Varol’un katılımıyla düzenlendi.

Valimiz Dr. Osman Varol’un katılımıyla 2019 yılı İstihdam Seferberliği ‘ne destek vererek vatandaşlarımıza iş imkânı sunan ilimiz işverenleri için ödül töreni düzenlendi. Akabinde Valimizin başkanlığında 2019 yılı 1’inci Ekonomik Toplantısı yapıldı. Programa Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri ve ilimiz iş adamları katıldı.

Valimiz Dr. Osman Varol konuşmasında, ilimizin yapmış olduğu istihdam atağından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Başta Amasya Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sarı olmak üzere bütün ilçelerimizde seçilen belediye başkanlarına, belediye ve il genel meclisi üyelerine, muhtarlarımıza başarılar ve muvaffakiyetler diledi. Amasya için el ele, kol kola vererek çok ciddi işler yapacaklarının altını çizdi.

Şehrimizin istihdam anlamında sağladığı başarıdan dolayı işverenlerimize teşekkür eden Valimiz, bundan sonra bunu bir ileri aşamaya taşıyıp genç neslimizin de iş sahibi olması için çalışmalar yürütüleceğine değindi. İlimizin ihracatının 110 milyon dolara çıktığından, yeni fabrikalar kurulduğundan, Merzifon ve Suluova OSB’ler başta olmak üzere önemli yatırımların ilimize geldiğinden bahsetti. Merkez’de çok ciddi turizm atılımı yapıldığından ve konaklama süresinin arttığından söz etti.

Yöneticiler olarak kendilerine düşenin zor zamanlarda elini taşın altına koyan tüm yatırımcılara destek olmak olduğunu belirterek Amasya’nın istihdamının artacağına inandığını belirtti. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi ve işverenlerimiz Valimiz Dr. Osman Varol, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay’dan plaketlerini aldılar. Ardından; sohbet havasında geçen 2019 yılı 1’inci Ekonomik Toplantısı süresince sanayicilerimiz ve iş adamlarımız karşılaştıkları zorluklar ve problemlerin çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapılacağı bildirilerek toplantı sona erdi.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN