AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Galip Uzun “RAMAZAN BAYRAMI” Mesajı yayımladı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:52

AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Galip Uzun “RAMAZAN BAYRAMI” Mesajı yayımladı

AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Galip Uzun “RAMAZAN BAYRAMI” Mesajı yayımladı
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2021 - 9:55

270 views

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, yardımlaşmanın ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı müstesna zamanlardan biri olan mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar; aramızdaki ayrılıkları ve farklılıkları kaldıran, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, dayanışmanın da gereği olarak, ihtiyaç sahibi muhtaç ve kimsesizlere yardım elinin uzatıldığı, dostlukların gelişmesine, güçlenmesine vesile olan önemli ve değerli günlerdir.
Bu özel günde Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek milli ve manevi değerlerimizi en iyi şekilde yansıtıp milletçe kardeşliğimizi daha da pekiştirip, birlik ve beraberliğimizi en güçlü şekilde yaşatmaya devam ediyoruz. Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında arife günü ve bayram süresince evde kalarak tekrar sağlıklı günlere dönmek, ailelerimiz, yakınlarımız, dostlarımız ve komşularımız ile bir araya gelerek bayramlarımızı huzur, sevinç ve coşku içinde yaşayabilmek için hep birlikte fedakarlık ve sabır göstereceğiz. Mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Amasyalı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version