acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verildi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:10

acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verildi

acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verildi
Son Güncelleme :

24 Şubat 2023 - 15:32

327 views
Ak Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil kente yapılacak 600 yatak kapasiteli devlet hastanesi projesinin Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından onaylandığının müjdesini verdi.
Karahocagil tarafından sosyal medya hesabından konu ile ilgili yapılan paylaşımda, “Ülkemizde yaşanan, asrın felaket’inin yararlarını sararken, ilimiz için buruk bir sevinç haberini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Şehrimiz için önem arz eden şehir hastanesi standartlarında 600 yatak kapasiteli devlet hastanesi projesinin Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından onaylandığının haberini almış bulunmaktayım.
Onaylanan projemiz hızlı bir şekilde yatırım ihalesinin gerçekleşmesi için bugün itibariyle Sağlık Bakanlığımıza gönderilmiştir.
Bu eserin şehrimize kazandırılması noktasında desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca‘ya, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara şükranlarımı sunuyorum.
Milletimizin yüreğine ateş düşüren, asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verildi

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.