6'lı Masa olarak bilinen Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partisi İl ve İlçe temsilcilikleri, Amasya'nın Suluova İlçesinde bir araya geldi. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:24

6’lı Masa olarak bilinen Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partisi İl ve İlçe temsilcilikleri, Amasya’nın Suluova İlçesinde bir araya geldi.

6’lı Masa olarak bilinen Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partisi İl ve İlçe temsilcilikleri, Amasya’nın Suluova İlçesinde bir araya geldi.
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 11:08

308 views
Gelecek Partisi Suluova İlçe Teşkilatı, düzenlediği toplantı ile 6’lı masa olarak bilinen parti ittifaklarını Suluova’da bir araya getirdi. Gelecek Partisi Suluova İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği toplantıya ev sahibi sıfatıyla Gelecek Partisi Amasya İl Başkanı Dr. Ali Kurt, Suluova CHP ilçe Başkanı Vedat Güdek, Demokrat Parti Suluova İlçe Başkanı İdris Yavuz, İyi Parti Suluova İlçe Başkanı Salim Taşova, Sadet Partisi Suluova İlçe Başkanı Salim Karaya, Gelecek Partisi Suluova İlçe Başkanı Güneş Tiryaki ve partililer katıldı.
Cumhur İttifakı’nın karşısında bir araya gelen ve “6’lı Masa” olarak adlandırılan 6 Partinin Amasya ve Suluova İlçe temsilcilikleri, Gelecek Partisi Suluova İlçe Teşkilatı’nın Suluova’da düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Deva Partisi’nin Suluova’da temsilciliği bulunmadığı için 6’lı Masa bir temsilcisi eksik olarak toplantıyı gerçekleştirdi.
Gelecek Partisi Amasya İl Başkanı Ali Kurt toplantıda yapmış olduğu konuşmada; “6’lı masa sadece bir seçim iş birliği değildir. Seçimden sonrada Türkiye’nin düzlüğe çıkması için çalışmalarını da beraberce sürdürecektir. Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılına girerken onu demokrasiyle taçlandıracağız. Türkiye’yi bu otoriter tek adam yönetiminden kurtaracağız. Ülkenin problemlerine çözüm üretemeyen iktidar 6’lı masa üzerinden algı oluşturarak günü kurtarmaya çabalıyor. Kimse hayal görmesin 6’lı masa ülkeyi nasıl yöneteceğini bu kaos ortamından nasıl çıkacağını çok iyi biliyor. Bu çalışmaları ve çözüm önerilerini 28 Aralık’tan itibaren kamuoyunda paylaşacaktır. Bu paylaşımların arkasından 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı da açıklanacaktır. İşte bunlar yapıldığında iktidarın elinde millete dönüp söyleyecek bir şey kalmayacaktır. 6’lı masa ilkelerini ve adayını açıkladığı an iktidarın yelkenleri suya düşecektir. Seçimi hep beraber kazanacağız. Bu ülkeyi hukukun üstünlüğüne dayalı insanoğluna yakışır şekilde yöneteceğiz, bu ülke bunu hak ediyor.” ifadelerine yer verdi.
Daha sonra diğer partilerin ilçe başkanları, yapmış oldukları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Suluova’nın problemlerini hep beraber çözeceklerini belirttiler. 6’lı masa olarak bu iş birliğinin yerel seçimlerde de devam edeceğini söylediler. Hem genel hem de yerel olarak Suluova’da birlikte hareket edeceklerini ifade eden 6’lı masa temsilcileri, genel seçimlerden sonra da ittifakın süreceği sinyallerini verdi.
Suluova’da ortak program yapacaklarını Suluova’yı sahipsiz bırakmayacaklarını söyleyerek sözlerini tamamladılar.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.