4 B’LİLERE VE CAMİAMIZAHAYIRLI OLSUN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 12:21

4 B’LİLERE VE CAMİAMIZAHAYIRLI OLSUN

4 B’LİLERE VE CAMİAMIZAHAYIRLI OLSUN
Son Güncelleme :

01 Aralık 2022 - 15:44

296 views

Diyanet Sen Amasya Şube Başkanı Mehmet Topal,”4 B’li pozisyonunda görev yapan kıymetli arkadaşlarımıza ve camiamıza hayırlı olsun.”dedi.

Başkan Mehmet Topal, “Teklif, talep ve imza bizim. Belgeler yalan söylemez. Alın size Resmi Bilgi ve Belge. Bu işler mektup göndermeyle olmuyor.

“ Toplu sözleşmeyi, anlaşmayı ret ediyoruz, kabul etmiyoruz’’ diyenler. Toplu Sözleşme masasından kaçanlar. Sonra işler istedikleri kurguladıkları gibi gitmeyince de; ‘’uzun uğraşlar sonucu kazandık, Bizim teklifimiz, memur-sen karşıydı, biz yaptık, mektup gönderdik, birlikte müzakere ettik, ortağız.” diyenler Taleplerin bir kısmı karşılanmayınca da repertuarımızda bolca bulunan ve sürekli icra ettiğiniz ‘’Memur-sen nerede? Sarı Sendika bunlar. Ne iş yaptılar ki? Biz yaptık’’ şarkınızı nakaratlarıyla birlikte koro eşliğinde söylemeyi bırakın artık.

3600 Ek Gösterge ve 4 B’li arkadaşlarımızla ilgili yetkili ve etkili sendikamızın çalışmasının tarihçesi ve belgeleri; 2021 yılı Ağustos ayında Hükümetle yetkili sendika olarak Diyanet-senin de bağlı bulunduğu Memur-sen Konfederasyonu ile hükümet arasında 3600 ek gösterge düzenlemesi talep ve teklif olarak imza altına alınıp çalışmanın çerçevesi 25/08/2021 tarih ve 31579 sayı ile Resmi Gazetede yayımlanmıştır. (Madde 52-1) Sendikamız ile Hükümet arasında 12 defa toplanıp mutfak çalışması yapılmış olup üç defa da ana toplantı yapılmıştır.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version