208 Vatandaşımız Misafir Ediliyor - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:28

208 Vatandaşımız Misafir Ediliyor

208 Vatandaşımız Misafir Ediliyor
Son Güncelleme :

01 Mart 2023 - 14:22

265 views
Depremden Etkilenen 208 Vatandaşımız Gümüşhacıköy’de Misafir Ediliyor
“Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraşlı merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 208 depremzede vatandaşımıza Gümüşhacıköy’de çeşitli yerlerde barınma imkanı sağlanıyor.
İlçe Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, Depremden zarar gören ve ilçemize gelen vatandaşlarımızın başta konaklama imkanından mahrum bırakılmaması ve kamu hizmetlerinden daha kolay yararlanmaları adına Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla çalışmalar yapıldığını dile getirdi.
Altınöz, “Depremden zarar gören evini ve kimisi yakınlarını kaybetmiş 208 vatandaşımızı ilçemizde misafir ediyoruz. Gelen vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu ilçedeki tanıdıkları vasıtasıyla kendine yer edinirken, bazı vatandaşlarımızı da ya hayırseverlerimizin evlerine ya da kamu misafirhanelerine alıyoruz. Buradaki depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları Kaymakamlığımız ve hayırseverlerimiz tarafından karşılanıyor. Allah devletimizi, milletimizi ve tüm insanlığı bu tip yıkıcı afetlerden korusun.” diye konuştu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version