- Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:08

“2023 EĞİTİM VİZYONU IŞIĞI ALTINDA; ŞANLI BAYRAĞIMIZIN DAHA DA YÜKSELMESİ İÇİN AZİMLE ÇALIŞMALIYIZ”

“2023 EĞİTİM VİZYONU IŞIĞI ALTINDA; ŞANLI BAYRAĞIMIZIN DAHA DA YÜKSELMESİ İÇİN AZİMLE ÇALIŞMALIYIZ”
Son Güncelleme :

17 Aralık 2019 - 10:28

222 views

Amasya’nın Suluova ilçesinde Şehit Mustafa Bilgili Ortaokulu’nda yapılan Bayrak Töreni’ne katılan Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, okul bahçesinde öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Fırsat buldukça her hafta bir okuldaki Bayrak Töreni’ne giderek; öğretmen ve öğrencilerle aynı havayı teneffüs etmenin önemine vurgu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, 2023 Eğitim Vizyonu ışığı altında Şanlı Bayrağımızın daha da yükselmesi için hep birlikte azimle çalışmaları gerektiğinin altını çizerek; öğrencilere zamanı iyi değerlendirmeleri, bu güzel yılların ve kendilerine sunulan imkanların kıymet ve değerini bilmeleri tavsiyesinde bulundu.
Bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin diye ecdadımızın mazide verdiği mücadeleye öğrencilerimizin derslerine çok çalışarak ve kendilerini geliştirerek destek vermelerini isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU, göklere çektiğimiz şanlı bayrağımızın asil dalgalanışını yaşamak için idarecisinden öğretmenine öğrencisinden velisine herkese büyük görevler düştüğünü ifade etti.
İdareciler olarak en önemli görevlerinin geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, güçlü Türkiye’nin ve 2023 hedeflerimizin en büyük umudu ve güvencesinin de yine öğrencilerimiz olacağının altını çizdi.
Okul Müdürü İlhami Pekşen’den okulda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, okul idareci ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version