Amasya Gazetesi - % Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:05

2020 YILI İÇİN PLANLANAN FAALİYETLERE İLİŞKİN İSTİŞARE TOPLANTISI AMASYA’DA

Son Güncelleme :

22 Ocak 2020 - 9:08

189 views

Daire Başkanı Kürşat Yıldırım’ın açılış konuşmalarının ardından söz alan Amasya Orman Bölge Müdürümüz Halil Oflu, ?Arazi bozulumu, kuraklık, çölleşme ve iklim değişikliği tüm insanlığı doğrudan etkileyen sessiz felaketlerdir. Bu kapsamda Çölleşme ve Erozyonla mücadele eylem planları istişare toplantısına ev sahipliği yapmaktan mTarım ve Orman Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Müdürlüğü (ÇEM) 2019 yılında gerçekleştirilen projeler ve 2020 yılı için planlanan faaliyetlere ilişkin istişare toplantısı Amasya’da başladı.

ÇEM Genel Müdürü Nurettin Taş başkanlığında gerçekleştirilen toplantı; ÇEM Genel Müdür Yardımcısı Derya Polat, İlgili Daire Başkanları, Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Samsun Doğa Koruma ve Milli Parklar XI. Bölge Müdürü Hasan Terzioğlu ve ilgili Şube Müdürleri katıldılar.

emnuniyet duyduklarını ifade ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.? diyerek konuşmasını tamamladı.

ÇEM Genel Müdürü Nurettin Taş, Verimli bir yılı geride bıraktıklarını ve 2020 yılında ise bir önceki yıla nazaran daha fazla çalışmamız gerektiğini ifade etti. Mevcut durumda görülen eksikliklerin bireysellikten uzak, bütüncül bir yaklaşımla değerlendirilerek ivedilikle giderilmesi gerektiğini vurguladı. Bu amaca yönelik gerçekleştirilen bu toplantının çok iyi bir fırsat olduğunu ve istifade edilmesi gerektiğine değinen Genel Müdür Nurettin Taş, toplantının başarılı olması temennisiyle konuşmalarını tamamladı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version