12 Mart 2023 tarihinde başlayıp 20 gün sürecek staj eğitimi Avusturya’nın Viyana şehrinde gerçekleşecek. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 19:04

12 Mart 2023 tarihinde başlayıp 20 gün sürecek staj eğitimi Avusturya’nın Viyana şehrinde gerçekleşecek.

12 Mart 2023 tarihinde başlayıp 20 gün sürecek staj eğitimi Avusturya’nın Viyana şehrinde gerçekleşecek.
Son Güncelleme :

11 Mart 2023 - 12:08

286 views
Avrupa Birliği Eğitim İşbirliği Programı ile Avrupa’ya eğitim gezisi düzenleyecek olan liseli öğrenciler, Taşova İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Tümer’i ziyaret etti.
Taşova Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladıkları Erasmus Eğitim İşbirliği projesi, kabul edildi. Avrupa Birliği Eğitim İşbirliği Programı Erasmus ile Avusturya’nın Viyana Kentine gidecek öğrenciler ve öğretmenleri, Taşova İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Tümer’i makamında ziyaret ederek vedalaştı.
Taşova Şehit Orhan Gülmez ÇPAL tarafından yürütülen Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında Çocuk Gelişimi Mesleki Eğitim Öğrencileri, Öğrenme Hareketliliği öncesi ekibi makamında kabul eden Milli Eğitim Müdürü Tümer, “Yürütülmekte olan proje ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 12 Mart 2023 tarihinde başlayıp 20 gün sürecek staj eğitimi Avusturya’nın Viyana şehrinde gerçekleşecek. Projeye Çocuk Gelişimi bölümünden 4 öğrenci, 1 öğretmen ve 1 idareci katılacak. Proje çalışmaları 2021 yılında Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan akreditasyon çalışmaları kapsamında proje ortağı olarak yürütülmektedir. Bu proje çalışması için öncelikle Okul Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version