112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ HAFTASI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:23

112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ HAFTASI

112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ HAFTASI
Son Güncelleme :

05 Aralık 2019 - 9:09

232 views

Vali Dr. Osman Varol, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz ile İl Emniyet Müdürlüğümüzün işbirliğiyle oluşturulan yaşam çadırında inceleme gerçekleştirdi.
Durdurulan araçlardaki sürücüler ve seyahat edenlerle sohbet eden Vali Varol, emniyet kemeri kullanımı ve yollarda ambulanslara yol verilmesinin hayati önemi hakkında bilgiler verdi.
Uygulama kapsamında durdurulan araçlardaki sürücülerle seyahat eden vatandaşlarımıza ambulanslara yol verilmesinin hayati önemine ilişkin kısa film izletildi. Vatandaşlarımız ayrıca toplum genelinde emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Amasya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi tarafından hayata geçirilen Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı’na da binerek emniyet kemeri kullanımın ne kadar hayati sonuçlara yol açabileceğini ve kaza anında yaşanabilecekleri test etme imkanı buldu.
112 acil sağlık çalışanları ile görevli polislere başarılar dileyen Vali Varol’un incelemelerine İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, daire amirleri ve diğer yetkililer de katıldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version