10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:11

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son Güncelleme :

11 Kasım 2019 - 10:19

163 views

İlimizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Vali Dr. Osman Varol ile eşi Funda Varol Hanımefendi ve il protokolünün katılımıyla program gerçekleştirildi.
Belediye Kültür Merkezindeki programa, Vali Dr. Osman Varol ile eşi Funda Varol Hanımefendi, Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Atlı, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program, 10 Kasım 1938’de ebediyete intikal eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Anadolu Lisesi Müdürü Bekir Bağçıvan, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Daha sonra Yarbay Volkan Yılmaz Atatürk’ün hayatı, askeri dehası ve başarıları üzerine konuşma gerçekleştirdi.
Konuşmaların ardından Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Atatürk Oratoryosu sahnelendi. Vali Varol, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederek kendilerine çiçek verdi. Program hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version