1.YILIMIZ KUTLU OLSUN % Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 18:29

1.YILIMIZ KUTLU OLSUN

1.YILIMIZ KUTLU OLSUN
Son Güncelleme :

02 Nisan 2020 - 9:22

324 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın göreve gelişinin birinci yılını değerlendirdi.
Başkan Sarı yaptığı değerlendirmede, “Ülkemiz ve dünya corona virüs pandemisinin yol açtığı bir kriz gündemi ile meşgul. Her geçen gün vaka sayısı ve ne yazık ki kayıplarımız artıyor. Endişe içinde tıbbın ve bilimin çözüm üretmesi bekleniyor.
Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere sorumluluk sahibi tüm kurumlarımız teyakkuz halinde.
Her alanda yoğun bir gayretin, emeğin, çabanın olduğunu görüyoruz.
Keza aynı şekilde, belediyemiz de tüm unsurlarıyla bu salgına karşı faaliyet gösteriyor. Şehrimizin her alanında caddelerimizi,
sokaklarımızı, park ve bahçelerimizi dezenfekte ediyor; tüm kurumlarımızı, halkımızın yoğunlukla kullandığı ortak yaşam alanlarımızı ilaçlıyoruz.
Temizlik İşlerine bağlı ekiplerimiz sabahlara kadar şehrimizi yıkıyor.
Zabıtamız denetim ve kontrollerini hiç olmadığı
kadar yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Ayrıca tam bir milyon koruyucu maske imalatını belediye olarak gerçekleştiriyor ve salgınla mücadele ettiğimiz şu günlerde halkımıza dağıtımını ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz.
Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz, devletimizin aldığı kararlara uyduğumuz sürece, inanıyorum ki milletimiz bu zor günlerinde üstesinden de gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bilindiği üzere bugün 31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinin birinci yıl dönümü. Halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz bu anlamlı günde rabbime şükürler olsun ki milletimize hizmet bizlere nasip oldu. Halkımız teveccüh gösterdi. Rabbim nasip etti ve bizler bu mukaddes şehre ve insanlarına hizmet etme şansını yakaladık. Sorumluluğumuzun ne kadar meşakkatli, yükümüzün ne kadar ağır olduğunun farkındayız dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version